torsdag 23. april 2009

hvorfor voldtekt?

De blir ikke satt i et godt lys i media. De gjør ikke så veldig mye positivt for å komme godt fram heller. Media er veldig flink til å bare ta fram det negative også. Så det er nok en grunn til at de blir ''sett ned på'' både i media og utenfor media. Det må jo være en grunn til det, men hva er grunnen? Det kan ikke være lett for de heller. Det er jo en del rasister her i landet, det hører man når de snakker om de med annen hudfarge eller annen bakgrunn.

Så på doktor Phil en gang, og da var det en dame som var redd for utlendinger (de mørk hudede). Hver gang hun traff en ble hun kjempe redd, og hun har pistol og kniv på rommet. Hun var aldri sikker på om det skulle komme noe. I samme program var det en mørk huded mann med, og alle som var der skulle hilse på hverandre. Hun damen turte ikke å hilse på han mannen, og Dr Phil spurte hvorfor. Hun fortalte at hun var livredd for han, og at hun hadde blitt voldtatt av flere mørk hudede menn før. Litt seinere i programmet fikk vi også vite at han mørk hudede mannen hadde blitt mishandlet og voldtatt av hvite menn. Det var veldig spesielt for dem begge, og det var en grunn til at de begge var der.

Det er ikke rart at vi bli redde når vi leser om dette i media. Det er såpass mange voldtekter i Oslo, og vi har alle blitt fortalt at vi ikke skal gå alene i gatene. Er det fortsatt noen som ikke hører på det? Kan ikke voldtektsmennene lære? Det er veldig irriterende, at både folk går rundt alene, for da kan det virke som om at de ''vil'' bli voldtatt. Det må gå en veldig merkelig tanke inne i hode på voldtektsmannen, tenker han ikke på at han ødelegger livet til den stakkars jenta for resten av hennes liv?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar